Kalau saya Berjaga..Sila La Klik Saya..=)

Followers

Nuff..Bangun La..

Salam Semua..

Saya sedey n konfius..naper la Nuff saya asek tido jer..dia xnak bangun2..nk kater traffic xde..ader jer yg dtg jalan2..klu dia jaga pun time rakyat Malaysia semua dh beradu..Saper tau macam mane nk bg Nuff sentiasa jaga??

9 comments:

ilyani said...

hmm sy punya ads pun bukan selalu jaga pun.. :( lepas 12am baru ada kejap.. time tu la rancak mengclick sesama sendiri :)

i rasa tgh malam smlm ur ads idup la. dia suka berjaga malam :D

rasanya blog2 yang ramai gile visitors baru dia jaga 24 jam kut..

dYanah aMin said...

tu la yg i cnfius tuh..dia jaga ikut time london kot..haha

PEREKA CERITA said...

sabar ek... biasernyer nuff bgun kul 12malam.. dah bgun ko terus la cari trafik byk2x biar ramai masuk blog ko ni.. kekalkan 100unit untuk sehari. dah dpt cpm nnt siyes ko mesti epy. nnuff pon active jer

dYanah aMin said...

pereka cerita..
owh..kene hitt 100 sehari ker??gler kentang byk nyer..ok2..tq for the info..

Nikel Khor said...

haiz..mine punya lagi teruk..x muncul tiga bulan la

KiD Learns tO FLy™ said...

tu la same la..lepas 11.47 saya pya encik nuff menbagunin dirinya haha..

f_aRa_aINa989 said...

dyanah..kalau nak senang masyuk...
klik cni..

http://faina989.blogspot.com/2010/04/jom-join-youth-says.html

p/s: sharing is caring..another way to earn money by clicking adverts..juz this one x payah tggu dia bangun..=)

itu bukan aku said...

tak larat ah nak jaga nuff tiap2 mlm..pgi da nak p kerja.. huuuu... nak taknak weekend jugakla bru stay up..

dYanah aMin said...

f_ara_aina989 : youthsay diyanah mmg dh join lama dah..

itu bukan aku: tau xper..nuff ni siang asek tido je

Post a Comment

Traffic oh Traffic

Map Traffic oh Traffic